Thomas More Logo

Meet our team!

Aleidis Devillé

“Het verschil maken voor kwetsbare maatschappelijke groepen, daar gaan we voor! Diversiteit en inclusie zijn onze drive en we realiseren dit stap voor stap met dit hardwerkende en goedlachse team. Aan de leiding staan van zo’n top team geeft me energie!
“Samen kom je verder” is ons dagdagelijks motto en zo leren we van elkaar en realiseren we de legendarische kwaliteitsvolle opleveringen van ons team.
Als workaholic neem ik te weinig tijd voor sport, maar het staat op mijn ’to do’-lijstje 😉

Aleidis Devillé

Project Manager
Isabel Defoer

“Trots om te werken voor een organisatie die aan de slag gaat met maatschappelijke uitdagingen. Samenwerken met collega’s die met volle goesting en drive een verschil maken; dat is waar ik voor ga.

“Somewhere inside all of us is the power to change the world” – (Roald Dahl)

Lange wandelingen met de hond, koken (en eten) voor en samen met familie en vrienden, lezen en muziek beluisteren, … geven mij energie.

Isabel Defoer

Project Assistent
Jasmien Sirfouq

“De beste manier om de toekomst te voorspellen, is deze zelf te creëren.”

Een quote van psycholoog Skinner.
Dit is op persoonlijk niveau zo, maar zeker ook op maatschappelijk vlak. Ik ben blij deel uit te maken van een organisatie en vooral een geweldig team dat verandering en verbetering via praktijkgericht onderzoek nastreeft.
​In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, lees ik met plezier een boek en leer ik graag nieuwe zaken bij die me aanspreken.

Jasmien Sirfouq

Senior Researcher
Luc Wilms

“Actief lid van de grote Thomas More familie als docent, onderzoeker en projectmedewerker. Graag op pad, als aanstoker van ideeën, brainstormend en experimenterend, op zoek naar nieuwe avonturen waarin mensen en ideeën kunnen groeien.
Mijn motto: slecht weer bestaat niet! Er is nooit een reden om niet naar buiten te gaan…

Luc Wilms

Senior Researcher
Toon Vrelust

“Onze samenleving wordt alsmaar diverser; dat zorgt voor nieuwe dynamieken. Het roept vragen op, leidt regelmatig tot verhitte debatten. Hoe die nieuwe dynamieken in mekaar zitten, vind ik heel boeiend. En vooral ook de vraag: op welk kompas kunnen we varen temidden die veranderingen? Hoe werken aan een rechtvaardige samenleving in diversiteit? In mijn werk focus ik me nu vooral op hoger opgeleide anderstaligen, die hier een Vlaams diploma willen behalen. Het is een kans om in de praktijk te staan en te werken met die mensen en hogescholen en universiteiten. Tegelijk is het een interessante praktijk om lessen uit te trekken voor beleidswerk en voor het bredere werk van Inclusive Diversity.
Naast het werk haal ik energie uit en steek ik energie in het gezin, muziek maken en genieten van het groen.

Toon Vrelust

Senior Researcher
Johan De Maeyer

“Altijd wel creatief bezig met klanken en beelden…
Waar ik passie en rechtvaardigheid voel, voel ik me als een vis in het water, en het bouwen aan een wereld waar er een plekje is voor iedereen ligt mij nauw aan het hart. Elke stem is er immers eentje die gehoord moet worden!
Ik zorg voor de aanwezigheid van het team op de sociale media, voor grafisch ontwerp en ik bouw de websites.
In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Ik ben een fervent fitnesser en ook het lezen van een goed boek en natuurwandelingen zorgen voor de nodige ontspanning.

Johan De Maeyer

Social Media & Webdesign